Enkel fjärrsupport
över internet..

FJÄRRSUPPORT

Med dagens teknik kan vi lösa många av era mjukvaruproblem via fjärrsupport. Vi kopplar upp oss mot ert system via internet. Det som krävs är att du har installerat vår programvara till din dator.

Välj här nedan den den fil som motsvara det system du har på din dator, starta sedan programmet och invänta info från oss..

När programmet har startat så visas ett ID-nummer och ett lösenord. Ange dessa uppgifter för vår tekniker, för att starta upp fjärrsupporten.

När supporten är aktiv ser både ni och vår tekniker allt som sker på din datorskärm. Fråga gärna vår tekniker om någonting är oklart. När fjärrsupporten är klar avslutar vår tekniker anslutningen.

Notera att ID-nummer och lösenord är unika uppgifter. Våra tekniker kan enbart använda dessa uppgifter för en (1) anslutning. Om fjärrsupport behövs fler gånger, upprepa då ovanstående instruktioner.

Högsta möjliga säkerhet

Vi använder oss av en mycket säker lösning för fjärrsupport. Anslutningarna görs via helt krypterade datakanaler med 2048-bitars RSA-nyckelutbyte och 256-bitars AES-sessionskryptering.